Šta se ove nedelje krije „Između korica“

I ove nedelje vas na Super radiju očekuje književno popodne. Emisija „Između korica sa Aleksandrom Đorđević“ počinje, kao i obično, od 18 sati.

U rubrici preporuka saznaćete moje utiske o delima Patrika Rotfusa, još jednog pisca koji je rešio da nam dočara novi magični svet.

Sa Mihajlom Ilijićem pričamo o knjizi „Farenhajt 451“ i njenoj ekranizaciji, o očekivanjima pisca i da li ona uopšte treba da postoje ili delo ima svoj život nakon što pisac preda finalnu verziju izdavaču.

Ana Nikolić je, za neko vreme, završila sa predstavljanjem poezije, a sada prelazimo dve lektire – jednu osnovnoškolsku i jednu srednjoškolsku, kroz stvaralaštvo Stevana Sremca. On je tvrdio da nije u stanju da smisli originalni zaplet za priču. Da li su njegova dela onda plagijati?

I kao i svake nedelje, izdavačka kuća Lagune naše verne slušaoce nagrađuje knjigom. Ovoga puta, u pitanju je roman „Nigde nema te“ Jelene Bačić Alimpić, i može biti vaš ako nas pozovete za vreme rubrike „Nagradna igra“!

Budite uz Super radio, slušajte kvalitetnu muziku i čitajte dobre knjige!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *