Šta radi grumer?

najava za zanimanje nedelje 5.2.Danas u emisiji „Zanimanje nedelje“ imamo jedno nadasve zanimljivo zanimanje. Ako se sećate filma „U sestrinim cipelama“ setićete se i dela gde Kameron Dijaz nalazi „pravi posao“ dok pokušava da postane glumica, i završava kupajući pse, a na kraju i usvajajući jednog.

Naša današnja gošća, Jelena Lučić, bavi se upravo time – sređivanjem pasa, mačaka i ostalih ljubimaca. Saznajte sve što se tiče nege i ulepšavanja vaših ljubimaca – kad i kako ih kupati, koji su vam proizvodi potrebni, koja frizura pristaje kom ljubimcu i koliko je teško isplesti pletenice jednom konju!

Slušajte nas od 14 sati, a ako slučajno propustite, tu je i repriza, u utorak od 17h.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *