Šta preporučujete da popijemo kada vidite spisak današnjih gostiju?

Navikli ste na zanimljive i mnogobrojne goste u emisiji Coolminacija koja se emituje svake subote od 12 sati. Ali kada bacite oko na spisak gostiju, šta nam predlažete? Kafu, čaj ili…?

Nekako nam je u genima da, kada nam neko dođe u goste, ili se sa nekim vidimo idemo „na kafu“.

E pa nama su dragi gosti današnji i ne zaslužuju samo kafu, već smo mi odlučili da popijemo sok od cvekla.

Pitate se zašto baš cvekla?

Hajd pšitajte Google zašto su cvekle dobre, a ne zna ni autor ovih redova, ali zna ko su mu gosti.

Predsednik komisije za kulturu i istorijsko nasleđe Gradske opštine Medijana može i komplikovano da zvuči, ali ukoliko vam kažemo da nam u goste dolazi Dragan Aranđelović Arči ili Ara kako vam je lakše znate da je cool priča. E pa on nam govori o neobjavljenoj niškoj muzici osamdesetih koja je stala na jednom disku.

O istoriji ćemo govoriti još u emisiji, a u goste nam dolazi i ne tako stari gospodin Miša Jović sa ne tako starim svojim ansamblom Groš koji je proslavio ne 29 godina braka već 29 godina postojanja sastava Groš.

Kada smo krenuli sa istorijom red je da ispoštujemo i tradiciju u kombinaciji sa iskustvom ili bolje rečeno veteranstvom. Marjan Zdravković iz Ansambla narodnih igara i pesama „Mozak“ nam predstavlja drugu smotru folklora veterana koja će biti održana u Nišu.

Ukliko ste bar jednom pomislili da se ubijete, a trenutno čitate ove redove znači da ste imali svog svetioničara. Nama u goste dolazi i Svetioničar, Mladen Đorđević ali i  „Metak“ Tamara Simeonović koji imaju večeras zajedničku promociju.

Članovi neformalne grupe „Ni foto“ vole da posete mesto gde će biti održana promocija gorepomenutih knjiga, ali to nije tema naredne najave. Naime, članovi opet maločas pomenute grupe „Ni foto“ u saradnji sa orgnaizacijom Zeleni ključ pokušaće da promovisu prirodne vrednosti okoline niša koristeći fotografiju, a više o ovom projektu govori nam Olivera Milošević. 

Mi smo se usudili i pozvali ih na gostovanje, a oni nam predstavljaju seminar „Usudi se“ koji je zakazan za 4. oktobar, a oni su NLP Energy House.

Takođe, usudili smo se i pozvali i gospodina Božidara Vidanovića predsednika Open festa u Nišu, a on vas poziva na informativnu prezentaciju.

Volimo sajmove ali volimko i automobile. Ovogodišnji program auto – moto festa nam najavljuje Maja Vodeničarski. 

A dok neki vole da se slikaju sa promoterkama drugi vrendo treniraju a to su svakako momci iz karate kluba Elid koji su bili na prvenstvu uže srbije za kadete. Naš gost je Dimitrije Ristić koji je osvojio pojedinačno 1. mesto u katama ali i još nešto.

Slušamo se zar ne?

Za cveklu se kaže da će popraviti većinu stvari koje su vam pokvarene u organizmu, ali sada shvatismo da nam ipak i nije potrebna jer će ovi gosti popraviti većinu stvara.

A šta li onda da popijemo?

Ajd čujemo se od 12:00 na superradio.rs

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *