Šta nam sprema Stiven Spilberg?

kokičarenje slajdU večerašnjem, devetom po redu, izdanju emisije Kokičarenje ćete čuti šta nam sprema Stiven Spilberg i kako se američki bioskopi pripremaju za novi film iz sage Osvetnika. Pored toga, u glumačkom flešbeku pričamo o Danilu Bati Stojkoviću, a u super preporuci vam preporučujemo komičan dokumentarac The boys and girls guide to getting down. Za kraj, u filmskom lekiskonu, pričaćemo o dokumentarcima.

Kokičarenje, radio emisiju o filmu, možete slušati svakog utorka od 18 časova u premijernom i svakog četvrtka od 15 časova u repriznom terminu. Autor i voditelj: Mihajlo Ilijić

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *