Šta je zajedničko Marčelu i Mimi Mercedez?

Mimi Mercedez Foto: LoveFest

Mimi Mercedez
Foto: LoveFest

Mada LoveFest zvanično ima jedan Live stejdž, penzionersko kolo, s pratnjom harmonike u centru centra banje, bilo je i više nego simpatično, na našem putu, do ostrva ljubavi. Nakon nastupa Stereo Banane i Iskaza, koncertni prostor ispunili su fanovi Eda Maajke. Da li je u publici bilo nekih bombi, nismo stigle da ispratimo, jer smo bile zauzete ćaskanjem sa Marčelom i Zokijem iz Iskaza. A šta sam to pitala Marčela dok se za nastup spremao, pa sam dobila jedan divan kompliment u svojoj ulozi novinarke, imaćete priliku da čujete. Osim komplimentom, Marčelo je moje veče ispunio i dobrim koncertom, a i veče mnogih drugih. I fanovi su verujem ispunili njegovo. Bilo je više ljudi nego na ijednom live nastupu na ovogodišnjem festivalu do sad.
Nakon toga usledila je Mimi Mercedez.

„Da vidimo ko je od vas 2000. godište?“, pitala je počinjući jednu od pesama. Mimi mama, Mimi antiherojina… Mi mi mi mi…neki nismo zapravo tako loše prošli što smo se rodili samo deceniju unazad.
„Šta je ovo? Veća gužva nego ispred bine“, prilazio mi drug da se pozdravi dok sam bila u nekoj gomili, u okviru Fire stejdža.
„Možda DJ nije dobar frajer“, komentarisala sam.
„Pa i nije. Žensko je.“

Ups. Nisam pažljivo pratila, a evo vidim pišu nam iz press službe festivala – žene obeležile drugo veče. Verujem da bi feministktinje oduševljeno zapljeskale pri pogledu na naslov mail-a. A kako bi odreagovale na to što sam ja više vulgarizama čula od žene reperke, nego od muškaraca? Verovatno bi me osudile što uopšte to postavljam kao pitanje. Al šta ću, vaspitavali me „devojčica si, nije lepo da psuješ“ i čini mi se da su u tome uspeli donekle. Je*em li ga.

Pod utiscima od večeras, oprobavam se u repu. A ako budete propratili moje prethodne testove i neka mišljenja ispod njih, shvatićete da „#posvećeno“ nije neophodno. Hrabrost za ovaj rep haiku, dobila sam sinoć, kad sam skontala da Mimi Mercedez i Marčelo imaju jednu zajedničku stvar – muzički pravac im se isto zove. A da li kretanje po istom pravcu uz ova dva različita vodiča, vodi do potpuno drugih destinacija? Možda i sami prokljuvite, s obzirom da je Mimi nakon nastupa bila jako prijatna i odgovorila nam na pitanja.

Hejteru anonimusu

I ti hejteru što mi kečeve daješ,
Mnogi mi je cool što za moje tekstove haješ,
Slobodno možeš da po netu se maješ,
Kad već šanse nema da u bekstejdžu pored mene staješ.
I zbog toga samo možeš da se kaješ,
Ne preostaje ti ništa drugo, nego da laješ.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Šta je zajedničko Marčelu i Mimi Mercedez?

  1. Pingback: Šta je zajedničko Marčelu i Mimi Mercedez? | Niške Vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *