Šta je niša i kako je odabrati?

Zakasni i pojacaj tekstNe nismo napravili pravopisnu ili gramatičku grešku u naslovu. Stvarno govorimo o pojmu „niša“ sa blogerkom Negoslavom Blagojević, ali i druge teme će biti zastupljene u današnjem jutarnjem magazinu „Zakasni i pojačaj“.

Jutarnji magazin „Zakasni i pojačaj“ vas i danas vodi kroz servisne informacije kako biste znali kod koje komšinice da odete na kafu, a da ima struju i vodu; predstavljamo vam i naš horoskop koji može da se pohvali sa pogodkom od 90% na 5 ispitanika ali vas očekuju i zanimljivosti iz sveta i oko nas.

U današnjoj emsiiji naša gošća je i blogerka Negoslava Blagojević sa kojom govorimo o pojmu „niša“ kako odabrati pravu i šta u slučaju da je nemate samo su neki od odgovora.

Takođe, za vas smo pripremili i nagrade. Te ukoliko nas budete pažljivo slušali imate mogućnost da osvojite časopis Nacionalna revija.

Zakasni i pojačaj od 8 do 10 sati samo na Super radiju.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *