Šta je najljubavnije što je neko učinio za Marčela?

Marčelo Marko Šelić Marčelo u prošlosti je bio taj koji je smišljao fore i fazone, ali je za slušaoce Super radija otkrio i kada je sve to prekinuto. Šta mislite, šta je najljubavnije što je neko učinio za Marčela?

Par sati pre ovogodišnjeg nastupa na Lovefestu, osvanuo je status na njegovoj Fejsbuk strani.

Vidimo se večeras u Vrnjačkoj Banji, negde sat iza ponoći, 🙂
Ono što se tamo prošle godine desilo nama je stvarno bio jedan od najboljih doživljaja…

Marko Šelić pristao je da razgovara sa nama pre nastupa dok se i sam pripremao za isti, ali to ga nije omelo da nam otkrije tajnu grafita preko jednog celog, ogormnog zida.

Novinarka, Petra Nešić, saznala je i čime Marko hrani dečaka u sebi, ali i da li je taj isti dečak težak za održavanje.

Na trenutak, Marčelo se prisetio i Andrića koji je imao običaj da zapisuje reči koje je on smatrao lepim, a da li i on ima tu naviku i šta misli o imenici nasluta koja je u tako „lepom i nabijenom značenju“.

Kompletan intervju sa ovogodišnjeg Lovefesta možete preslušati u nastavku.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *