Šta je Freestyler pilates?

Foto: affiliate.freestyler.net

Foto: affiliate.freestyler.net

Poznavaoci ovog načina vežbanja rekli bi da je Freestyler pilates ravnoteža tela i duha. Kod nas možda još uvek nije mnogo poznat zato ćemo vas mi uputiti u način vežbanja i u to kakvi su efekti treninga.

Ovaj program vežbanja izvodi se na posebnoj platformi za koju su fiksirana elastična užad sa držačima za ruke i noge. Stepen otpora ima sedam nivoa, a vežbe koje se sastoje od sporog istezanja konopca zahtevaju dobru koncentraciju.

Freestyler pilates pozitivno utiče na gustinu kostiju, poboljšava držanje, kordinaciju i ravnotežu tela. Takođe povećava elastičnost i izdržljivost mišića, kapacitet pluća i eliminiše posledice stresa. Može biti i dopuna rehabilitacionoj terapiji.

Ukoliko želite da se zategnete ili smanjite koji kilogram, a ne želite da se previše umarate, ovaj način vežbanja je odličan za vas.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *