Šta je „Božanstvena papazjanija“?

Današnja emisija „Između korica“ donosi vam nešto novo, što do sada niste imali da čujete – intervju sa jednim piscem.

Velju Petkovića mnogi znaju sa skoro svakog kulturnog događaja u gradu, jer ga često zovu da iste vodi i najavljuje, a pre nekoliko meseci imenovan je za predsednika Društva književnika i književnih prevodilaca Niša. Dugi niz godina bio je voditelj na Radio Nišu, a pisao je i za „Narodne novine“. Trenutno radi kao asistent na Filozofskom fakultetu na Departmanu za komunikologiju i novinarstvo.

Njegova zbirka priča „Božanstvena papazjanija“ predstavljena je prošle nedelje u maloj sali Niškog kulturnog centra, koji je i izdao njegovu treću knjigu. U našoj današnjoj emisiji imaćete prilike da o ovoj zbirci čujete malo više.

Osim toga, očekuju vas i naše stalne rubrike – „Knjiga ili film“ i „Večernja škola“ – u kojima diskutujemo o jednom od najpoznatijih dela epske fantastike i dotičemo se putopisa – žanra koji je manje zastupljen u lektiri, ali nikako manje vredan.

Na kraju, jedan srećni slušalac, koji na vreme okrene naš broj telefona, osvojiće knjigu „Drugo lice ljubavi“ koju daruje izdavačka kuća Laguna. Budite uz Super radio od 18 sati i zaronite sa nama „Između korica“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *