Šta frontmen Divljih jagoda misli o obradama njihovih pesama?

Divlje jagode Sead Zele Lipovača frontmen benda Divlje jagode razgovarao je sa ekipom Super radija na ovogodišnjem HillsUp festivalu na Zlatiboru. Govorili smo o sviranju gitare nekad i sad, Dubiozi kolektiv, ali i stanju u kulturi.

Zele je nekada vežbao sviranje gitare i po 10, 15 sati, a kakva je situacija danas? Da li je potrebno da i danas, nakon toliko godina vežbanja iznova se priprema za nastupe?

Bendovi žele da naprave obrade pesama grupe Divlje jagode, Dubiozi kolektiv je to pošlo za rukom a Sead nam iskreno odgovara na pitanje o obradi pesama.

Saglasan je da se stvari u današjnici turbulentno menjaju, a pogotovu kada je kultura gde samo što nije rekao da je sve naopako, no da vam ne prepričavamo ceo intervju slobodno skuvajte sebi kafu, kliknite na plej i zavalite se u fotelju.

Intervju priredila Petra Nešić.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *