Srpski „Smoki“ do Džersija

Foto: Igor Taskov

Foto: Igor Taskov

Ovo svakako nije reklama, nego nešto što se u Srbiji podrazumeva i to do te mere da se bilo koji flips naziva „smokijem“. Ali „Smoki“ nije bilo koji flips. Za Srbe on je najbolji na svetu i fotografije kao ova u tekstu dovoljne su nam da u to i dalje verujemo.

Nišlija Igor Taskov, koji živi i radi u SAD, uslikao je raf u prodavnici u Džersiju. A na njemu „Smoki“ – 2 kesice za 1 dolar.

Možda vam se čini da Amerikanci jeftino plaćaju ovaj proizvod, ali kako je za Super radio rekao Igor Taskov, ovo pakovanje je premalo za njih. Tamo su najčešća pakovanja od 500 g i koštaju oko 4 dolara.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *