Srpski DJ-evi na STEREO GROOVE u Zenici

Treći Open Air u organizaciji StereoGroove-a održaće se na Smetovima 25.06.2017. godine sa početkom u 19:00 sati.

Na STEREO GROOVE Open Air – 20 Hours of pure TECHNO u Zenici nastupiće i srpski DJ-evi Ilija Djoković i Mihajlo Kosić. Osim njih, nastupiće i DJ-evi iz BiH i inostranstva kao što su Black Acid (BiH), Goran Emkić (BiH), Alen Milivojević (BiH), FORNIVA (BiH), Edib D (BiH), Davor B (BiH), ADOT (BiH), STAFA (USA), Pete Board (USA), Freak (BiH), Maroje (HR), Rectoor (BiH).

Ilija Đoković  rođen je u Smederevu 1991. godine. Prepoznatljiv je po energičnim setovima s primesama tech house-a, melodičnog i euforičnog techno-a i odličnom „čitanju” publike. Sarađivao je i nastupao sa mnogim domaćim i stranim DJ-jevima i producentima.

Mihajlo Kosic aka Mihajlo K rođen je u Beogradu 1984. godine. Neki od artista sa kojima je delio dj pult su: Perc, Rainer Weichhold, Mikael Stavostrand, Dejan Milicevic, Marko Vukovic, Alex Monster, i mnogi drugi. Nastupao je i u inostranstvu: Miami, Key West, Gran Canaria… Njegov omiljeni zanr je minimal tehno, ali je otvoren i za nove izazove.

Osim audio zvuka, posetioci će imati priliku da uživaju i u vizuelnim, posebno svetlosnim efektima, poručili su organizatori.

Medijski pokrovitelj je community radio u BiH “Radio Active” iz Zenice.

U emisiji „Zenica-Niš calling“ koja počinje večeras od 18.30h, delimo besplatne karte našim slušaocima za ovaj događaj.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *