Srbija – Rusija – dvomeč u Nišu

odbojka-reprezentacija-3-tanjug1Obe utakmice prvog vikenda B grupe I divizije Svetske lige između Srbije i Rusije odigraće se u dvorani ,,Čair’’ u Nišu, u petak, 30. maja i u subotu, 31. maja od 20,00 časova. Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće 17. put u jubilarnoj XXV Svetskoj ligi 2014. u elitnoj diviziji, u B grupi sa Rusijom, SAD i Bugarskom.

U okviru I vikenda, Srbija će ugosititi Rusiju, akutelnog Olimpijskog pobednika, prvaka Evrope i pobednika Svetske lige. Srbija će zatim gostovati u Sofiji (07. i 08. jun), Čikagu (13. i 14. jun) i Surgutu (20. i 21. jun). U okviru V vikenda, Srbija će biti domaćin Bugarskoj (Novi Sad, 27. jun i Niš, 29. jun). Srbija će 04. – 06. jula ugostiti SAD, a mečevi će se odigrati u Novom Sadu (04. jul) i Beogradu (06. jul).

Prodaja ulaznica za utakmice u Nišu 30. i 31. maja protiv Rusije počinje u utorak, 27. maja na dva prodajna mesta: na biletarnici SC „Čair“ i ispred tržnog centra „Forum“ u Obrenovićevoj ulici. Ulaznice će se prodavati svakog dana od 09,00 – 21,00 čas. Komplet ulaznica za sve tri utakmice koje će se održati u Nišu prodavaće se po ceni od 600 dinara, komplet za dve utakmice po ceni od 400 dinara, a karte za pojedinačne utakmice po ceni od 300 dinara.

U okviru akcije Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije ,,Vip mobile”, muška seniorska reprezentacije Srbije posetiće u četvrtak 29. maja u 12,00 časova OŠ ,,Duško Radović” u Nišu. Reprezentativnci će se družiti sa osnovcima, ali i štićenicima Doma za nezbrinutu decu ,,Duško Radović’’ u Nišu, koje su posetili i u januaru.

Finalni turnir jubilarne XXV Svetske lige 2014. odigraće se od 16. – 20. jula u Firenci, u Italiji gde će igrati šest reprezentacija: Italija, organizator, po dve ekipe iz A i B grupe (I divizija), kao i pobednik Finalnog turnira II divizije (4. – 5. jul – Sidnej, Australija).

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *