Srbija na dobrom putu!

Evropski vodic tekstI današnji Evropski VOdič biće jedinstvena prilika da saznate dokle je Srbija stigla na putu evropskih integracija i da čujete šta je to EU Info kutak Niš predstavio Nišlijama na Svetosavskom sajmu knjiga.

Biće ovo i prilike da upoznate „Zapadni kraj“ kako su je zvali Kelti, državu članicu evropske porodice još od 1973. godine.

U nastavku programa predstavićemo vam još jedno poglavlje koje se bavi tržištem, stvaranjem kapitala i osnivanjem privrednih društava na teritoriji Evropske unije, odnosno Poglavlje 6 – Pravo privrednih društava.

Na kraju emisije vas upoznajemo sa pozivom povodom proslave Dana Evrope, za učešće na literalnom i foto konkursu koje Delegacija Evropske unije i njen informacioni centar u Beogradu organizuju na temu „Srbija i EU: Otvoreno poglavlje“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *