Spremni za avanturu? Mi znamo s kim!

Foto: Safari klub Fb

Upoznajte klub koji kroz svoje aktivnosti spaja adrenalin, rekreaciju, sport i putovanja.

Osnovali su dva nova sporta (reli terenskim vozilima i praktično streljaštvo), plovili su rekama Azije, Južne Amerike i Afrike i organizovali brojne ekspedicije po našoj zemlji. Sigurni smo da imaju mnogo toga zanimljivog da nam kažu, ali i da će sat vremena biti malo za sve interesantne priče o adrenalinskom sportu i svim akcijama koje organizuju. Sa velikim zadovoljsvom ćemo ih ugostiti i sa njima otputovati na mnoga neobična i istorijski važna mesta. Da li ste i vi spremni za avanturu?

Gost autorke i voditeljke emisije „U ritmu zdravlja“ biće Vlasta Stanojević predsednik Safari kluba iz Niša. Počnite sa nama da istražujete lepote našeg kraja i možda dobijete ideju za makar jedan aktivni dan u prirodi.

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *