Specijal Predvečerja: Vjerujem u čuda na Super Radiju + nagradna igra

Kakve su vam misli – takav vam je i život“ jedna je od onih rečenica koju vam pričaju starije osobe onda kada počnete negativno da gledate na stvari, ali i život. A onda, znajući da ćete pogoršati stvari negativnim mislima – zbog velikog pritiska – vaše misli postaju još strašnije. I tako sve u krug. Začarani krug.

Bratislav Savić, poznat po svom brendu „Vjerujem u čuda“ mlada je osoba koja je uvidela jako rano šta je ono što je bitno u životu. Trenutno ga na društvenim mrežama prati oko 80.000 ljudi. Otvorio je svoj YouTube kanal i tamo delio savete kako da život bude srećniji. A pre nekoliko dana je, iako u 22. godini života, izdao svoj prvi priručnik-knjigu „Izaberi uspeh“. U svom priručniku on savetuje čitaoce kako da dožive uspeh u svim segmentima života, ali i kako da misli, one misli sa početka ovog teksta, uvek budu pozitivne.

U emisiji Predvečerje na Super Radiju, novinar Nikola Golubović će u utorak, 07.08. u 19h ugostiti Bratislava u studiju i u jednočasovnoj emisiji razgovarati sa njim o njegovoj knjizi, ali i životu – kako unaprediti život, kako živeti punim plućima i kako da šta god da radite – radite to USPEŠNO.

BONUS: SuperRadio voli da nagrađuje svoje slušaoce. Slušajte emisiju uživo u utorak u 19h i možete osvojiti jednu od nekoliko primeraka potpisanje knjige „Izaberi uspeh“.

Tekst: Nikola Golubović

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *