Specijal emisije „Aktivno građanstvo“ posvećen građanskim inicijativama u GO Medijana

15086257_10209796423181132_1489325749_nUkoliko ste građanka ili građanin, sa ili bez organizacije ili udruženja ili institucije, imate dobru ideju i želite da za njenu realizaciju dobijete podršku Opštine Medijana ovo ne smete da propustite!

Do 28. novembra otvoren je Javni poziv GO Medijana o sufinansiranju projekata koji se realizuju na teritoriji ove opštine.

Projekti se upućuju jednoj od 8 komisija, a predsednici tih komisija biće gosti SPECIJALA  emisije „Aktivno građanstvo“ u subotu od 10 do 12 sati.

Kriterijumi, preporuke, problemi koji su za GO Medijana prioritetni u okviru Javnog poziva i sva pitanja koja interesuju lično vas!

Emisiju UŽIVO možete pratiti na sajtu superradio.rs, kao i putem VIDEO PRENOSA na sajtu i YouTube kanalu Super radija.

Pitanja našim i vašim gostima možete postavitu putem telefona 018/42-87-593 u toku emisije ili putem mejla aktivno.gradjanstvo@superradio.rs već sada!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Jedan komentar na “Specijal emisije „Aktivno građanstvo“ posvećen građanskim inicijativama u GO Medijana

  1. Imamo pitanje iz Udruženja Sunce: Dakle GO Medijana je objavila jedan Konkurs za udruženja i pojedince sa sedištem na teritoriji GO Medijana i to je OK. Drugo je objavila kao Javni poziv za dostavljanje predloga za budžet za 2017 godinu. Na sajtu je jasno stajala procedura kako se šalje predlog tj kako se odaziva Javnom pozivu. UG Sunce je poslalo Predlog za budzet za 2017 godinu onako kako je na sajtu navedeno. Nakon što su naš elektronski predlog dobili, obešteni smo putem e-maila da dostavimo sve isto što se traži i za Konurs, dakle predlog projekta, Rešenje, itd. Imamo dve dileme i pitanja- 1. dodatna traženja dokumentacije , nisu navedena na sajtu Javnog poziva-zašto se onda naknadno i bezpotrebno traže ukoliko se svi zalažu za elektronsko poslovanje, zar nije dovoljno da im pošaljemo PIB i Matični broj-na sajtu APR naći će svako pravno lice!? Mi jesmo registrovani na teritoriji GO Palilula ali su naši članovi kao i korisnici polovina sa GO Medijana i smatramo da se to treba uzeti u obzir. 2. u vezi konkursa za one koji su registrovani na teritoriji GO Medijana, da li GO Medijana može da uzme u obzir i one koji su registrovani na teritoriji druge opštine ali polovina članova i korisnika je upravo sa teritorije GO Medijana, naša kancelarija se nalazi na terotoriji GO Medijana, naše aktivnosti se realizuju u celom gradu, a naše udruženje je jedina organizacija koja se bavi podrškom i pomoći HIV pozitivnim osobama i njihovim porodicama NA TERITORIJI JUGOISTOČNE SRBIJE!! Hvala unapred.




    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *