Specijal emisija „Sat za našu planetu“

Prošlogodišnji „Sat za našu planetu“ Foto: Ivan Dinić

Svake poslednje subote u martu, već deset godina za redom, WWF organizuje „Earth Hour“, događaj koji ima za cilj da skrene pažnju koliko klimatske promene utiču na živi svet.

Niš učestvuje u „Satu za planetu“ već sedmu godinu za redom, a ove godine organizatori su Zoo Planet iz Kamenice i Biološko udruženje „Dr Sava Petrović“. Oni vas pozivaju da im se danas, od 17 časova pridružite u Kamenici, u Zoo Planet kutku, gde će razni učesnici podržati događaj i pripremiti zanimljiv program.

Super radio je pripremio uživo prenos sa događaja – Dimitrija Savić iz Biološkog udruženja „Dr Sava Petrović“ redovno će nas izveštavati sa događaja, počevši od 17 sati, pa do završetka događaja u 21.30h. Pa eto, ako u početku budete neodlučni, možda vas ova specijal emisija ubedi da ipak odete do Kamenice. Imaćemo priliku da, osim organizatora, čujemo motive za učešće i ostalih učesnika, među kojima su umetnička grupa „Naslikam ti facu i telo“ i muzički akustik duo „Rocky road“.

Budite uz Super radio, ili prošetajte do Kamenice, a svakako ugasite svetla od 20.30 do 21.30h – najmanje!

Uz dodatne informacije koje će Dimitrija obezbediti, saznaćete na koje još načine možete pomoći u borbi protiv zagađenja planete, i to – svakog dana, ne samo danas.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *