SOS kompilacija „Balkanrock records“-a: pomoć i podrška bendovima izvan Beograda

balkanrock-tekstIzdavačka kuća „Balkanrock records“ objavila je za besplatan download kompilaciju bendova iz Jugoistočne Srbije, tj. iz Niša, Kragujevca, Pirota, Knjaževca, Vlasotinca, Leskovca i Bora pod imenom „Sound of Struggle“.

Kompilacija iza čijeg imena se krije skraćenica S.O.S. šalje upravo poziv za pomoć javnosti i medijima da obrate pažnju na bendove izvan Beograda i pruže im podršku u njihovoj daljoj promociji i afirmaciji na srpskoj sceni.

Sound of Struggle je energičan i žestok disk sa žanrovima rock, metal i punk muzike koji ublažava trip-hop. Izdanje predstavlja kvalitetne bendove sa Jugoistoka Srbije i zvuk kome će težiti buduća izdanja na Balkanrock etiketi.

U stvaranju kompilacije učestvovali su bendovi 5% Kritične Mase, Aerosol Liberty, CA-15, Contradicta, Dok 7, Ego, Fluid Underground, Gospodin Pinokio, Leer, LUR, Nahty, Nablesnotesni, Paydo Komma, Plastic Sunday, Scarlet Dust, Stereolimit i Vranorod.

Kompilacija je poklon za otvaranje nove izdavačke kuće. Posebnu draž joj daju pesme koje se mogu čuti premijerno, poput „Deponija klišea“ novog benda Aerosol Liberty, zatim „Priština“ koju je Fluid Underground do sada izvodio samo na koncertima. CA15 i Scarlet Dust takođe su dali nove materijale, kao i Stereolimit i Contradicta.

Disk se može bepslatno skinuti i preslušati preko sajta etikete: www.balkanrock-records.com.

Spisak pesama:
Intro
2. Leer – Bedlam (feat. Paydo Komma)
3. Aerosol Liberty – Deponija klišea
4. Scarlet Dust – Another Day
5. Fluid Underground – Priština (demo)
6. Plastic Sunday – Feel The Colours
7. Ego – Trapped
8. Nahty – Broken
9. Vranorod – Five Inches Above Me
10. Paydo Komma – Escape
11. CA15 – Morning Tricks Me
12. Gospodin Pinokio – Ja ne zaboravljam
13. LUR – Umirem da znam (feat. Vuja)
14. Dok 7 – Fellacio
15. Nablesnotesni – Armatura
16. Stereolimit – Vreme prolazi
17. 5% Kriticne Mase – Inat
18. Contradicta – To je to, nema više, no more
19. Outro

Balkanrock records je internet izdavačka kuća pokrenuta u Nišu 15. Marta 2013. godine od strane udruženja građana „Balkanrock“. Sva izdanja ne etiketi biće besplatna za preuzimanje, a prvi bendovi i izdanja biće najavljeni uskoro.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *