„Sokobanja – moje mesto za odmor“ – foto konkurs

Sokobanja, foto: Super radio

Sokobanja, foto: Super radio

Turistička organizacija Sokobanje, raspisala je konkurs za najuspsešniju fotografiju na temu „Sokobanja – moje mesto za odmor“, a slike mogu da se pošalju do 18 avgusta.

Kako stoji u uslovima konkursa, učesnici treba da dostave najviše pet fotografija u boji i to u digitalnom formatu na cd-u. One moraju biti dimenzija 20*30 centimetara i u rezoluciji od 300 dpi. Za najuspešnije fotografije obezbeđene su i novčane nagrade, i to za prvo mesto 50 000 dinara, za drugo 30 000, a trećeplasiranom sleduje nagrada od 10 000 dinara.

Rok za slanje je 18. avgust, kada se konkurs zatvara, a svoje materijale možete poslati poštom na adresu Organizacije za turisam, sport i kulturu Sokobanje: Trg oslobođenja broj 2, 18230 Sokobanja. Proglašenje pobednika zakazano je za 29. avgust u Galeriji „Miluna Mitrovića“ kada će i biti otvorena izložba slika koje su ušle u uži izbor.

Sve informacije o konkursu mogu se dobiti i na telefon Organizacije: 018/833-988 ili mejlom: otks_sokobanja@beotel.rs

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *