Slušamo večeras emisiju „Zenica-Niš calling“

U večerašnjoj emisiji „Zenica-Niš calling“ pričamo sa volonterima iz NURDOR-a, u rubrici „Čeršijom“ predstavljamo vam dvadesetogodišnjeg volontera Aleksu Jankovića, pričamo o humanosti i aktivizmu, delimo tri godišnje članske karte za Narodnu biblioteku „Stevan Sremac“.

U rubrici  „Raja iz kraja“ predstavljamo vam nišku grupu „Galija“.

Emisija počinje u 18.30h, a voditeljka u niškom studiju je Petra Nešić, dok je u zeničkom Ajna Nikontović.

Pratite nas na www.superradio.rs i activezenica.com.

Emisiju realizuju radio stanice civilnog sektora Radio Active iz Zenice i Super radio iz Niša, odnosno udruženja koja su njihovi osnivači – „Naša djece“ iz Zenice i „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“ iz Niša, a u okviru projekta “(Re)connecting a region”, uz finansijsku podršku „Švajcarskog nacionalnog saveta mladih“.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *