Slušajte nas pažljivo! Poklanjamo Politikin zabavnik i knjige

cool presek-tekstMožda vam je kiša pokvarila raspoloženje, ali mi imamo tajnu formulu za bolje raspoloženje. Dobra muzika, zanimljive priče kao i vredne nagrade danas od 12 do 14 sati na Super radiju.

U današnjem Cool preseku listamo novi broj Politikinog zabavnika, a kako će Marko Jerinić predstaviti ovonodeljni list slušajte pažljivo.

Muzička radionica u organizaciji profesorke flaute u muzičkoj školi, Marija Mitić, organizuju radionicu u Paviljonu u Tvrđavi. Šta nas očekuje, reći će nam profesorka u današnjoj emisiji.

Izdavačka kuća Laguna nam ove nedelje predstavlja knjigu „Nemanjići – U ime oca“  dvojice autora Vladimira Kecmanovića, Dejana Stojiljkovića.

Trka sa prirodnim i veštačkim preprekama na najatraktivnijim lokacijama u Nišu održava se ove nedelje u parku Čair, a više o ovogodišnjem „Izazovu“ razgovaramo sa Bojanom Ćirić.

Knjigu „Rembrantovo ogledalo“ u izdanju izdavačke kuće „Vulkan“ predstavlja nam Marija Milovanović.

U saradnji sa Centrom za unapređenje društvene svesti iz Niša, Super radio predstavlja vam i manifestaciju „Dan porodice“ koja se održava ove nedelje u parku Čair.

Uz dobru muziku, za vas imamo i poklone.

  • Knjiga „Nemanjići – U ime oca“
  • Knjiga „Rembrantovo ogledalo“
  • Karte za film „Angry birds“ večeras od 18 sati u bioskopu „Vilin Grad“
  • Karte za film „Kapetan Amerika“ večeras od 20 sati u bioskopu „Vilin Grad
  • Karte za predstavu „Gospođa Ministarka“ u Narodnom pozorištu

Cool presek od 12 do 14 sati samo na Super radiju.

Program radija kao i samu emisiju možete pratiti preko računara ili telefona uz pomoć platforme http://tunein.com/radio/Super-radio-s232790/

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *