Slušaj Cool presek, informiši se, zabavi i osvoji knjigu iz Vulkan izdavaštva

cool presek-tekstEmisija Cool presek od 12 do 14 sati i ove nedelje startuje sa brojnim gostima koji imaju šta da kažu. Za dva satas govorićemo o školi kreativnog pisanja, tribinama, muzici, izviđačima…

Diskriminacija jedan od najvećih društvenih problema ne zaobilazi ni obrazovni sistem, a upravo ovim problemom bavili su se aktivisti Omladinskog pedagoškog centra u okviru projekta „Nađa zajednička razlika“. O ovom projektu, kao i o rezultatima istraživanja upoznaće nas Katarina Mitić i Danijela Milošević.

Zadužbina znanja – o štampanom novinarstvu događaj je koji Mladi ambasadori realizuju u četvrtak. Prema zvaničnim najavama očekuju vas priče Ljubiše Sokolovića, Timošenka Milosavljevića kao i Ivanke Kosanić, a šta je ono što vas tačno očekuje otkriće nam Strahinja Tabaković iz ovog udruženja.

Niški pisac, Miloš Peković, u saradnji sa Narodnom bibliotekom „Stevan Sremac“ pokreće školu kreativnog pisanja. Perunov Hroničar je gost emisije Cool presek tako da ukoliko želite da se bavite pisanjem eto razloga za slušanje emisije.

Tribina Rome File i Mihajla Bakrača zakazana je za četvrtak na Pravnom fakultetu. Organizator je Savez studenata pravnog fakulteta, a Nikola Ilić nam otkriva šta možemo da očekujemo.

Vulkan izdavaštvo i pr ove izdavačke kuće Marija Milovanović nam ovog ponedeljka predstavlj/a knjigu „Staljinova ljubavnica“ a kakvu tajnu krije Staljinova ljubavnica otkrićete ukoliko budete pažljivo slušali emisiju i pozvali naš broj telefona 018/42-87-593

Sastav „Streetcore Unity“ predstavlja pesmu Loyal to the death  koja se bavi problemom pasa lutalica. Naravno čućete ovu pesmu na Super radiju, ali i razgovor sa Filipom Avramovićem osnivačem benda i gitaristom Lukom Radulovićem.

Glumac i bivši ministar kulture Branislav Lečić gostovaće na Pravnom fakultetu i održati predavanje na temu „Hronika jednog vremena“. Naši gosti su predstavnici Prave studentske priče koja i organizuje ovaj događaj.

Odred izviđača „Josif Pančić“ organizuje promotivno – ekološku šetnju pod nazivom „Stazama akademika Josifa Pančića“ a izviđači nam u današnjem Cool preseku otkrivaju zašto da se priključimo njihovoj šetnji.

Sastav „Kanda Kodža i Nebojša“ najavio je druženje na duplom koncertu u Nišu. Dvadeset i pet godina postojanja bend će proslaviti u Nišu, a više o svirci razgovaramo sa Veroljubom Radojkovićem promoterom koncerta.

 Da li ima dovoljno razloga da nas slušate i danas?

U tom slučaju čujemo se od 12 do 14 sati na Super radiju.

Link za slušanje programa radija, ali i emisije Cool presek je: www.superradio.rs/info/

 

 

 

 

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *