Slovenska mitologija na 51. Sajmu knjiga i grafike

flajer sajam knjiga 2014Sutra nas na sajmu knjiga očekuje nešto novo – promocija Slovenske i srpske mitologije u književnosti.

Promocija počinje od 17.30h, a učestvovaće autori: Aleksandar Tešić (trilogije „Kosingas“ i „Miloš Obilić“), Nebojša Petković (roman „Poslednji grad – Potraga“) i Miloš Petković (trilogije „Vukovi sudbine“ i „Perunov hroničar“).

Muzički gost će biti Oliver Katić, a sepcijalni gosti su Aca Seltik (grupa Ortodox Celts) i Jelena Petrović koji promovišu radove vajara Jovana Petronijevića. Radovi su skulpture i figurice na temu slovenskih bogova.

Posebna poslastica za posetioce biće pojava ratnika i vitezova iz trejlera za „Perunovog hroničara“, među kojima su Gale Kerber, glumica Dina Arsić, slikar Igor Krstić i drugi.

Sajam knjiga traje do nedelje, 30. novembra. Za posetioce je otvoren od 10 do 20 sati, a karta je 100 dinara.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *