Slobodan Ćustić „O glumatanju“ u Nišu

O glumatanju Slobodan CusticMonodramu „O glumatanju“ izvešće glumac Slobodan Ćustić u niškom Narodnom pozorištu. Druženje sa glumcem u ovoj komediji zakazano je za sredu 8. jun od 20 sati.

Kako kažu u Narodnom pozorištu u pitanju je netipična forma monodrame jer se glumac direktno obraća publici insistirajući na kontaktu. On sve vreme pokušava da svojom ličnom pričom o glumi, publiku uvete u svet koji su svoju sujetu i ekcentričnost preveli u ljubav prema pozorištu i način života postavili na daske koje ništa (život) znače.

Cena karte za parter je 300 dinara, a za balkon 200 dinara.

Monodrama „O dlumatanju“ ima veoma otvoren pristup bez udvaranja, dodvoravanja i sigurno će vas na drugačiji način voditi od svog početka, dok ćete na kraju biti iznenađeni stilom i sadržinom.

Jeste li spremni za nešto novo na sceni Narodnog pozorišta?

Kupite kartu na vreme.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *