Sličnosti i razlike u studiranju u BiH i Srbiji

I ovog utorka od 18.30h spajamo dva studija i dva grada.  U omladinskoj emisiji „Zenica-Niš calling“ koju „Super radio“ radi u saradnji sa radiom „Active“ iz Zenice, pričamo o problemima studenata u oba grada, ali i o čarima studiranja.

Pitali smo i studente da navedu najveće poteškoće sa kojima se suočavaju, ali i zbog čega je studiranje cool.

 

 

Emisiju „Zenica-Nis calling“ realizuju radio stanice civilnog sektora Radio Active iz Zenice i Super radio iz Niša, odnosno udruženja koja su njihovi osnivači – „Naša djece“ iz Zenice i „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“ iz Niša, a u okviru projekta “(Re)connecting a region”, uz finansijsku podršku „Švajcarskog nacionalnog saveta mladih“. Mentori na projektu su novinarke iz Radio 3FACH iz Lucerna i Radio RaBe iz Berna.

Jedan slikoviti prikaz niških menzi, kao zagrevanje za emisiju ;).

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *