Sledi punk razvala u klubu Feedback

ČBS

ČBS

Posle skoro dve godine , nakon sjajnog nastupa na jednodnevnom muzičkom festiivalu (Banovina, 30.maj -2015, na kome su nastupili bendovi: Mortal Kombat, ČBS, Seljačka Buna i Dok 7!), kultni kragujevački melodični pank-rock band „Čovek bez sluha“ se ponovo vraća u Niš, u novoj lokaciji, tačnije u klubu Feedback, u petak 03.marta 2017, od 22h.

Energični pank-rok „ šumadinci“ ponovo će nišlijama predstaviti probrani repertoar – „Super heroj“, „ Dosadan dan“ , „ Upomoć“, ili „Seccound hend“ , su sigurna garancija da nam „ Ništa staro ne nedostaje“…

ČBS uživo uvek po nepisanom pravilu ostvaruje odličnu komunikaciju sa publikom i njihov predstojeći nastup biće ponovo garancija za super provod koji u Nišu nikad nije izostao.

Kao gosti, nastupiće vrlo perspektivan sastav Crveni karton, pank– rok- ska orijentacije, kao predvodeći predstavnik nove generacije bendova koji promovišu momci iz Kruševca.

Informacija o ceni karata i pretprodajnim mestima uslediće za nekoliko dana.

Tekst priredio: Veroljub, Vecko, Radojković – promoter koncerta. 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *