U sledećih osam sati kupite najjeftiniju kartu za Love fest 2019!

Da li je rano da isplanirate svoje leto?

Od 1. do 3. avgusta ove godine biće održan trinaesti put, a 1000 najsrećnijih imaće priliku da samo danas, 4. februara, od podneva do 20 sati kupe karte po najpovoljnijoj ceni u okviru „Early bird“ promocije!

Karte će u ovom periodu koštati samo 24 eura, a možete ih kupiti u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigs Tixa ili naručiti putem sajta festivala (lovefest.rs).

Zlatana Pavlović, promoterka festivala, bila je gošća emisije Coolminacija u subotu i sa nama podelila prve informacije o tome šta nas ove godine očekuje na jednom od najvećih regionalnih festivala. Intervju možete čuti na sledećem linku:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *