Škola kreativne fotografije počinje 29. februara. Prijavi u toku!

Foto: Mihajlo Lazarević

Foto: Mihajlo Lazarević

Niški foto klub FON raspisao je konkurs za novu generaciju škole kreativne fotografije. Trinaesta po redu škola  počinje sa radom 29. februara.

Prema najavi članova foto kluba FON organizatora škole polaznici će u teorijskom delu učiti o istorijatu fotografije, tehnićkim detaljima fotoaparata i fotografisanja, svetlu, kompoziciji, teoriji forme, portretu, aktu i life fotografiji. Takođe za polaznike škole omogućeno je znanje o svetu digitalne fotogradije i osnovama njene obrade u različitim softverima.

Za tri meseca, koliko traje škola, učenicima je omogućena i poseta profesionalnog foto studija kao i upoznavanje sa radom pri studijskoj rasveti, a prema najavama sva stečena znanja moći će da se primene tokom brojnih izleta po gradu i okolini Niša.

Predavači na trinaestoj školi fotografije su poznati niški umetnici i fotografi: : Miljan Nedeljković, asistent na Fakultetu umetnosti, Jovica Krstić – dilplomirani filmski snimatelj, snimatelj RTS-a, Saša Đorđević, fotoreporter BETE i Frans-press-a, Goran Švabić, foto-amater 2.klase Foto saveza Srbije.

Svi zainteresovani za Školu kreativne fotografije mogu da se prijave na ovom linku.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *