SKC raznovrsnim programom obeležava Dan Niškog Univerziteta

Studentski Kulturni centar i ove godine učestvujemo učestvujemo je je  u obeležavanju dana univerziteta i to veoma raznovrsnim obrazovnim, muzičkim i glumačkim porgramom koji ce trajati od 14. do 16. juna.

Program počinje 14. juna koncertom Akademskog hora u dvorištu Banovine od 20h koji će predvoditi dirigent mr Zoran Stanisavljević.

Psihološko savetovalište SKC-a, 15-og juna organizuje tribinu pod nazivom  Duboki strahovi i egzistencijalna strahovanja savremenog čoveka. Tribinu će voditi psiholog Vladan Beara koji se psihoterapijom bavi više od 20 godina. Predavanje počinje od 11:30h u velikoj sali Univerziteta.

U večernjim satima možete prošetati do dvorišta Univerziteta i pogledati neku od predstva Akademkog pozorita. Njihov, sad već tradicionalni pozorišni maraton počinje u 21h, a ove godine možete uživati u predstavama  Mamin dašak u svemiru, Laki komad, Kabare, kabare, i teatar improvizacije Scena bez imena.

Celokupni program završiće se velikom studentskom žurkom koja je zakazana za 16. jun. U dvorištu Univerzitata nastupiće Blackberries bend sa solistima Danielom Kajmakoskim, Oliverom Katićem i Andrijanom Stanković. Nakon njihove svirke muziku ce puštati DJ Zarez. Ulaznice za žurku zainteresovani mogu potražiti u studentskim parlamentima svojih fakulteta.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *