Sjajni Boca 45 – DJ/Producent iz Bristola, Velike Britanije samo za vas pušta Funk i Hip Hop ritmove sa vinila!

Petnaestog decembra u Feebacku, klubu sa najdužom tradicijom promovisanja alternativne culture u Nišu, nastupa jedan od britanskih magova za gramofonom – Boca 45.

Još od ranih dana dok je prodavao hip hop u uticajnoj Purple Penguin prodavnici ploča, bio je poznat kao neka vrsta Bristolske
institucije.

Sa 3 Boca 45 albuma (Pitch sounds/Vertigo sounds/ Dig eats beats repeat) i mnogim singlovima, remiksima i dj miksevima, zaradio je i moćnu reputaciju kroz saradnju na projektima sa Andy Smith kao Dynamo Productions, sa Gee Ealey kao Malachai (Domino Records), sa Parkerom kao The Beekeepers, sa Ben Salsburyem kao Dolman i najnovija saradnja je ukrstanje rogova sa dvostrukim svetskim sampionom u di-džejingu Dj Woodyem kao BOCAWOODY.

Uz mnostvo izdanja i alijasa kroz godine na etiketama kao sto su Island, Domino, Grand Central Illicit, Jalapeno, Unique and Jack to Phono, Boca se često ne može prepoznati i deluje neuhvatljivo.

Kao sto on sam kaže, najbolki nacin da se upije Boca45 iskustvo je da se uhvati neki od njegovih žestokih živih dj nastupa. Banksy je licno tražio da Boca45 pusta muziku na otvaranju Banksyjevog distopijskog projekta“zabavnog parka“ Dismaland 2015. godine. Lista njegovih fanova ide od Serga iz Kasabiana do Huey Morgana iz Fun Lovin Criminalsa koji radi i kao dj i presenter na Radiju BBC6 Music.
Boca 45 je uvek spreman da zapali klubove naoružan svojim kutijama prepunim sedmoinčnih vinila.

Njegov cilj?

Kao i na svim njegovim dosadašnjim putovanjima i nastupima. Da raspomami publiku svojom ludom kolekcijom novih singlova i
starih dragulja sa vinila.

Kao sto smo pomenuli ranije ovaj bristolski lomilac bitova je izdao svoj debitantski LP sa DJ Woodyem. Naslovljen „BOCCAWOODY“  LP „CAROUSEL“ ima 12 novih rezova koji su usmereni ka plesnim podijumima. NYC BLU RUM 13 gostuje na 5 traka i album se vec vrti u mnogim setovima.

Podršku za mix pultom će pružiti DJ Kontraverzni, sa svojim Funky Beat i Rock’n’roll odabirom.

Ulaznice su u prodaji u Vintage music shopu požurite i nabavite ulaznice po najpovoljnijoj ceni prvi kontingent po ceni od 300 dinara je ograničen!!

Tekst pripremila: Marija Jović, promoter kluba Feedback

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *