Sićevo u znaku Feminističke likovne kolonije

Foto: Centar za devojke

Foto: Centar za devojke

Još danas imate mogućnost da se prijavite za Feminističku likovnu koloniju koja će prvi put biti održana u Sićevu.

Pravo na učešće imaju umetnice od 18 do 30 godina sa teritorije Republike Srbije, a za učešće na koloniji, koja traje od 23. do 29. juna, biće primljeno 12 umetnica.

Prijava za ovaj konkurs mora da obuhvata vašu biografiju i 4 rada u “pdf” ili “jpg” formatu koja ćete poslati na mejl centarzadevojke@gmail.com

Feministička likovna kolinija ima za cilj da umetnice upoznaju feminističke teme i uključe te teme u svoj rad, omogućiti im da zajedno stvaraju, upoznaju se i međusobno povežu.

Učesnicama su u toku trajanja Kolonije obezbeđeni smeštaj, obroci, umetnički atelje i potreban materijal, a putni troškovi će biti refundirani.

Detaljnije o ovom konkursu možete pogledati na Fejsbuk stranici Centra za devojke.

Rezultati konkursa biće 12. juna objavljeni na sajtu Centra za devojke.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *