Severina u Anti sportu!

SeverinaMuzički urednik Super radija je toliko avangardan da njegovi omiljeni bendovi još nisu ni osnovani. Anti sport je sportska emisija o svemu, ali o domaćoj muzičkoj sceni retko.

Ipak, postoji jedna zvezda sa našeg poluostrva koja je zaslužila da se prvi put čuje na našem radiju, u našoj emisiji, u četvrtak od 18 sati, a bogami i reprizno u nedelju od 15 sati i neki minut. Slušajte Anti sport, čućete Severinu!

Pored toga, Damir Purković se javlja live via Skype ko zna odakle, Pera Veljković je spremio neke zanimljivosti, a Nedeljko Dejović analizira aktuelne događaje da vi ne biste morali.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *