Šetnja sećanja u čast Vuka Stoiljkovića

setnja tekstU utorak, 10. februara, navršava se godinu dana od ubistva Vuka Stoiljkovića. Godišnjica će biti obeležena šetnjom sećanja i panelom na temu bezbednost mladih.

Okupljanje počinje od 11.30 sati ispred Kancelarije za mlade (Obrenovićeva 38), a šetnja, koju organizuje Radna grupa za bezbednost mladih Niša, počinje u 11.55 sati. Povorka će proći kroz centar grada do Gradske kuće, gde će oko 12.10h početi panel „Mehanizmi podrške u borbi protiv nasilja mladih i nad mladima“

Kao završnica panela biće održana osnivačka Skupština Fondacije „Vuk Stoiljković“, ideje koja je pokrenuta u februaru 2014. godine. Fondacija će početi sa radom na godišnjicu od ubistva Vuka Stoiljkovića, a kao prvu inicijativu predložiće da 10. februar u Nišu bude proglašen Danom borbe protiv nasilja.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *