Šesti sajam poslova i stručnih praksi

job-fair-tekstSvim studentima koji su u potrazi za poslom ili stručnom praksom, i ove godine se pruža mogućnost da se susretnu sa poslodavcima na jednom mestu.

Ovogodišnji Job Fair, sajam poslova i stručnih praksi održava se 3. i 4. marta u holu Elektronskog fakulteta. Studenti će i ove godine moći da uspostave kontatkt sa predstavnicima kompanija na jednom mestu, predaju svoj CV ili da učestvuju na pratećim radionicama, seminarima, treninzima i steknu nove veštine i znanja.

Svoju biografiju svi studenti mogu ostaviti i u bazi Job Fair-a na sajtu jobfairnis.rs, gde se mogu pročitati i novosti i prateći program.

Sajam organizuje lokalna grupa Udruženja studenata tehnike evrope BEST iz Niša.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *