Seminar o zaštiti prava potrošača i GMO hrani

seminar aegee tekst Studentska organizacija AEGEE iz Niša organizuje jednodnevni seminar na temu „Zaštita prava potrošača i GMO hrana“ u sredu, 25. decembra, od 16 sati u zgradi Univerziteta.

Prema najavama, o pravima potrošača i njihovoj zaštiti, govoriće jedan od osnivača Centra za zaštitu potrošača FORUM i profesor na Ekonomskom fakultetu u Nišu, Boban Stojanović. a o Genetski modifikovanim organizmima (GMO), hrani GMO porekla i njenoj rasprostranjenosti u Srbiji govoriće predsednica Ekološkog pokreta u Nišu, Dragana Sekulić.

Prijave za učešće na seminaru otvorene su do 23.decembra preko sajta organizacije koji se nalazina ovom linku.

AEGEE-Niš, kao zvanični deo mreže AEGEE Evropa, je omladinska organizacija koja postoji već trinaest godina. Kao nevladina, politički nezavisna i neprofitabilna organizacija, AEGEE Niš ostvaruje svoj cilj promovisanja ideje multikulturalne Evrope kroz aktivnosti zahvaljujući kojima članovi uče da poštuju različitosti i jedni druge i time aktivno doprinose otvorenoj i tolerantnoj saradnji zajednica u kojima žive.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *