Saznajte koje kompanije su u potrazi za mladim, ambicioznim i kvalitetnim kadrovima

Job Fair tekstJedinstvena mogućnost kontakta sa predstavnicima kompanija pruža se svima onima koji su zainteresovani za rad i koji su, u pravom smislu te reči, u potrazi za poslom. Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair“ ove godine okupiće 23 kompanije na jedno mesto, a vaše je samo da izdvojite par sati da posetite Elektronski fakultet i popričate direktno sa predstavnicima kompanija koje nude posao ili stručnu praksu.

Dvodnevnu potragu za poslom ili stručnom praksom upotpuniće prezentacije, intervjui, kokteli ali i radionice. Intervjue za posao držaće četiri kompanije: „Microsoft“, „INGsoftwer“, „Zuhlke“ i „LEONI“ dok će koktel biti organizovan već  prvog dana sajma, a posetiocima koktela se pruža mogućnost da se u opuštenoj atmosferi upoznaju sa predstavnicima kompanija „Microsoft“, “ApexSQL” i“Edukaplus” i da im postave pitanja koja se tokom formalnih prezentacija čine suvišnim kažu organizatori.

Na ovogodišnji sajam, 7. i 8. marta u holu Elektronskog fakulteta, svoje štandove postaviće 23 kompanije, generalni pokrovitelji su „Microsoft“ i “ApexSQL”; zlatni ,,Webelinx“, „INGsoftware“, „Veriest“ i „Edukaplus“, a tu su i „Endava“, „Johnson Electric“, „DYN TECH“, „Holcim“, „HTEC“, „Atessoft“, „enjoy.ing“ kao i desetak drugih kompanija.

U okviru pratećeg programa sajma, ove godine, posetioci imaju mogućnost i da posete radionice o javnom nastupu kao i o pisanju i uređivanju biografije i LinkedIn profila.

Za sve informacije, kao i prijave za prateće aktivnosti sajma možete posetiti sajt jobfairnis.rs, a i valjda ste spremni da ostavite svoju biografiju u elektronskoj CV bazi?

Jeste li?

Posetite odmah jobfairnis.rs i vidimo se 7. i 8. marta na Elektronskom fakultetu.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *