Saznaj novosti iz oblasti fitnesa i treninga u emisiji „U ritmu zdravlja“

Dosadile su ti klasične vežbe? Želiš da budeš fit pred leto i pre svega da budeš zdrav-va, ali ti klasični programi vežbanja deluju zamorno, neinspirativno i rađe bi ostao-la kod kuće nego da se znojiš u teretani?

Miljana Stamenković i Stefan Ćirić – master profesori sporta i fizičkog vaspitanja iz kluba Lacrima u novoj emisiji „U ritmu zdravlja“ predstavljaju neke novije metode treninga koji daju odlične rezultate i čine da vežbanje bude zabavnije.

Saznaj o power plate-u, o cardio workout-u, o kvantnoj analizi, o dobrobiti pilatesa za trudnice, vežbama koje ti mogu pomoći da se rešiš bola u leđima i zdravom načinu ishrane. Pričaćemo o fitnesu i pilatesu na zanimljiv i razumljiv način sa željom da zajedno vodimo više računa o svom zdravlju.

A ako pažljivo slušate emisiju i pratite našu Fb stranicu, bićete u prilici da osvojite jednu od 4 nagrade:

  • Jedan Power plate trening
  • Kvantnu analizu tela
  • Masažu oklagijom
  • Izlivanje noktiju

Emisiju možete čuti ovde:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *