„Savršen kroj“ za Svetski dan pozorišta

savrsen kroj tekstNovokomponovani tajkun i ekcentrični krojač zabaviće nišku pozorišnu publiku za Svetski dan pozorišta. Predstava „Savršen kroj“ zakazana je za 27. mart u sali Doma Vojske.

Publika će u predstavi upoznati dvojicu, po mnogo čemu različitih muškaraca, koji će se naizgled slučajno sresti i već u prvim minutima poznanstva dovešće jedan drugog do ivice nervnog sloma.

Marko, novokomponovani tajkun čiji lik tumači Slobodan Boda Ninković i Svetislav, ekcentrični krojač kojeg glumi Dragan Petrović Pele obeležiće sa predstavom „Savršen kroj“ Svetski dan pozorišta i pred niškom publikom u nedelju 27. marta od 20 sati.

Sve informacije u vezi sa kartama, kao i rezervacije možete dobiti telefonom na broj 064/ 11-44 590.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *