Sastav “TRESE. LUPA. UDARA.” u petak u Nišu!

TRESE.LUPA.UDARA (T.L.U) je rock sastav koji čine Koja (Disciplin A Kitschme, u ovoj postavi solo gitara + vokal), Švaba (Električni Orgazam, The Restless, bas + vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal), uz prateće vokale – Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless).

Repertoar T.L.U, baziran je prvenstveno na Kojinoj muzici (na tekst Gorana Gajića) iz legendarnog filmskog omnibusa „Kako je propao rokenrol“, a uključuje takođe i glam rock himne i srodne rock-standarde.

TRESE.LUPA.UDARA prvi put nastupaju u Nišu, a njihov koncert će biti održan u petak, 28.aprila u klubu Feedback, sa početkom od 22h.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 600 dinara do četvrtka, 27.aprila do 18h, u muzičkim radnjama CD Sound (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Na dan koncerta, u petak od 10h pre podne cena ulaznice iznosiće 700 dinara. Ista cena važiće i na ulazu u klub Feedback od 21h.

Tekst pripremio: Veroljub Radojković, promoter koncerta.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *