Saša Janković o pravima građana na tribini u Nišu

Foto izvor: mc.rs

Foto izvor: mc.rs

Zaštitnik građana, Saša Janković, održaće u Nišu tribinu pod nazivom „Prava građana u Srbiji“ u sredu 1. aprila od 13 sati na Pravnom fakultetu.  Dešavanje je otvoreno za sve zainteresovane,  a prema najavama organizatora nisu potrebne besplatne karte.

„Koja su prava građana u Srbiji ugrožena i da li znamo da ih zaštitimo?“, „Da li je institucija Ombudsmana u Srbiji nepravedno zapostavljena i da li joj se pridaje značaj koji zaslužuje?“ samo su neka od pitanja na čije se odgovore čeka na zakazanoj tribini u Nišu kažu aktivisti udruženja „Prava studentska priča“ koji su i orgnaizatori tribine.

Saša Janković rođen je u Loznici, 1970 godine, a diplomirao na beogradskom Pravnom fakultetu 1996. godine. Kasnije je 2005. godine na Fakultetu političkih nauka završio specijalističke studije bezbednosti i stekao zvanje specijaliste za nacionalnu i globalnu bezbednost.

Poslanici Skupštine Srbije su ga za Zaštitnika građana izabrali 29. juna 2007. godinem sa mandatom od pet godina.

 

 

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *