„Šapat Kilimandžara“ danas u Nišu

www.bastabalkana.comPromocija planinarskog filma o najvišoj planini Afrike – Kilimandžaro, očekuje sve ljubitelje prirode u velikoj sali Skupštine Niša. Premijerno prikazivanje filma „Šapat Kilimamdžara 2014“, zakazano je za danas u 18 časova.

Film o šestočlanoj ekipi, nastao je februara 2014. godine, a govori o njihovom usponu na najviši vrh Afrike Uhuru Peak (5895m) i njihvom putu, koji su prošli kako bi došli do najvišeg cilja. Zaljubljenike u prirodu i najviše vrhove sveta, mogu videti film sniman za 12 dana, koliko je i trajala sama ekspedicija.

Planinarski savez Srbije, Planinarski savez grada Niša i Planinarsko – alpinistički klub Mosor Niš, kao organizatori pozivaju alpiniste, planinare i ostale ljubitelje velikih visina i nepristupačnih litica da dođu da se druže i uživaju gledajući ovaj zanimljiv film, a takođe imaju priliku da nakon projekcije postave pitanja snimatelju i autoru ovog filma.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *