Šansa za studente: praksa u inostranstvu

prakse tekstZa sve studente koji žele da teorijska znanja stečena na fakultetu primene u praksi, evo šanse. Global Talent prakse prižaju mogućnost svim mladim ljudima da izazovu sebe u brojnim inostranim kompanijama.

Najveća organizacija vođena od strane studenata, AIESEC, i ove godine sprovodi program stručnih praksi. Iako je do sada organizovano preko 480.000 stručnih i volonterskih praksi ova brojka nastavlja svoj rast.

Prema rečima aktivistima AIESEC-a, program Global Talent „pruža priliku mladima da se nađu u izazovnim ulogama u kompanijama širom sveta“ a tu je i mogućnost za usavršavanje stranog jezika kao i upoznavanje kulture zemlje koja se izabere za praksu.

Više o ovom programu kao i o samim praksama u inostranstvu niški studenti imaće mogućnost da čuju na Prezentaciji „Take Your Chance“ koja je zakazana za četvrtak, 24. Decembra u Univerzitetskoj biblioteci „Nikola Tesla“ od 17 sati.

Izdvoji se od ostalih i ne čekaj šansu već je uhvati sam!

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *