Samo još da prođe sreda…

Tako je, samo još sredu da preguramo. Englezi često sredu nazivaju grbavim danom, jer je to grba na sred radne nedelje. Kažu kad prođe sreda, brzo će i četvrtak, a posle petak više nije ni bitan.

Ovog jutra se družimo uz jutanji magazin od 8 do 10 sati, pričamo o radoholičarima. Ko su i zašto su takvi, da li je to neka opasna boljka i kako se leči?

U goste nam dolazi i Davorin Dinić, čovek koji je iz puke dosade, hobija ili zarad nekih viših ciljeva uklopio izgled starog Niša u moderan. Tako se sada kroz njegov rad mogu na istim fotografijama sresti topovi pred tvrđavom i moderni automobili ili pešaci koji paze da ih ne zakači tramvaj dok prelaze pešački kod „Meka“. Valjda će nam gost otkriti zašto je na to gubio vreme.

U svakom slučaju i ovog radnog jutra smo sa vama, da vas obavestimo gde neće biti struje, da li da ponesete kišobrane, da vam prenesemo glasove zvezda, da podelimo neku lepu vest i zanimljivost, pa da nam svima dan počne opuštenije.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *