Samo disciplina! Žandarmerija prekinula koncert Discipline kičme u Nišu

disciplinakicme-txtU trenutku dok je publika očekivala najbolje pesme benda, koji je kultni bend Disciplin A Kitschme, čuvao za završnicu koncerta u klubu Feedback u Nišu, pripadnici žandarmerije upali su u klub i racijom prekinuli koncert.

„Svetla su popaljena, a u koncertnom prostoru su se pojavili brojni pripadnici žandarmerije. U prevodu, koncert je bio završen. Pripadnici organa reda popeli su se i na binu kako bi izveli bend.. Policija je Koju iz kluba izvela kao kriminalca, što svakako neko ko već 30 godina stoji na vrhu rokenrola u ovoj zemlji i čiji rad je jako poštovan kako ovde tako i u svetu, nije zaslužio.“ piše novinar Balkanrock-a Uroš Kostić u svom izveštaju na portalu balkanrock.com.

Kako još piše na ovom portalu „evidentno je da, takozvani, organi reda nisu imali pojma o kome se radi, a nakon toga dobar deo publike je takođe bio legitimisan. A ovakve racije postale su trend u Nišu od kada su prošle nedelje počeli protesti protiv nasilja.“

Nama ostaje da se pitamo, da li je ovaj rokenrol skup bio najrizičnije mesto u gradu, ili makar u vrhu visoko rizičnih? Ako jeste, onda je Niš zaista bezbedan grad!

Sjajan izveštaj sa dugo očekivanog koncerta možete pročitati ovde.

Izvor: Balkanrock.com

Prigodna stvar:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *