Samo 4 minuta dnevno za vitko telo!

Izvor: Google

Izvor: Google

Ne dozvolite da vam savremeni način života bude izgovor za manjak fizičke aktivnosti. Možete vežbati samo 4 minuta dnevno, bez ikakve magične sprave za skidanje kilograma, i transformisati svoje telo. Najnovija istraživanja pokazuju da je kratak, a intetzivan trening dobar način da sagorite kalorije, ubrzate metabolizam i izgledate odlično.

Nakon samo 5 dana videćete prve rezultate. Vreme za vežbanje mora biti sačinjeno od nekoliko promena vežbi jakog intenziteta. Svaka vežba mora se ponavljati 20 sekindi, a iza svake se 10 sekindi maršira u mestu, što predstavlja aktivan odmor.

Možete brzo, bez pauze, trčati, skakati u mestu što brže, raditi duboke čučnjeve ili svaku drugu vežbu koja uključuje veliku grupu mišića koja vaše srce tera na ubrzan rad.

Iako zvuči jednostavno, ovakvo vežbanje je „ubica“ kalorija. Najvažnije je da dok čekate da vam provri voda za kafu ili čaj, ili dok na poslu odmarate od rada za računarom imate dovoljno vremena da uradite set kratkih vežbi.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *