Sajam kao pomoć studentima za prvo radno iskustvo

Foto: Best Niš

Foto: Best Niš

Studenti niških fakulteta i ove godine imaju mogućnost da u direktnom kontaktu sa kompanijama steknu svoje prvo radno iskustvo ili praksu. Ovogodišnji sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair“ zakazan je za 7. i 8. mart u holu Elektronskog fakuteta.

Na samom sajmu studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta se pruža jedinstvena prilika da stupe  u direktan kontakt sa kompanijama koje su u potrazi za ambicioznim, stručnim i visokokvalifikovanim kadrovima. Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da svoje CV-eve predaju lično predstavnicima kompanija učesnica koje ih interesuju što im ujedno pruža mogućnost da se po prvi put susretnu sa pisanjem svojih biografija, kao i intervjuom za posao. Pod sloganom “Tvoja karijera počinje ovde!” BEST Niš pokušava da motiviše studente da budu aktivni jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se sve vreme usavršavali.

Posetiocima sajma se pored direktnog kontakta sa predstavnicima kompanija pruža i mogućnost da besplatno prate prezentacije kompanija, prisustvuju seminarima, treninzima i radionicama kako bi stekli ili unapredili veštine za svoje buduće zaposlenje dodaju organizatori.

Ovaj tradicionalni sajam organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope Best – lokalna kancelarija u Nišu, a svoj CV svi zainteresovani studenti mogu da postave na zvaničnom sajtu sajma jobfairnis.rs.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *