A sada – finale!

U kafiću „Eagle Caffe“ će se danas od 21h održati finale karaoka koje organizuje bend „En Passant“. Sa nama u studiju je bila pevačica ovog benda, Nevena Mladenović, sa kojom smo pričali o detaljima finala, kao i tome kako je nastala ideja o karaoke takmičenju. Celokupno takmičenje je trajalo deset nedelja, a svake nedelje su proglašavana dva takmičara koja prolaze u finale gde će izvoditi dve pesme: jednu sporu i jednu brzu pesmu.

 

Pored stalnog žirija (članovi benda „En Passant“) u finalu nas očekuje i gostujući žiri – Snežana Spasić i Daniel Kajmakoski.

Pored organizacije karaoka, sa Nevenom smo razgovarali i o planovima za budućnost benda „En Passant“.

Ceo intervju poslušajte na linku:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *