Sa džedajskom vrlinom u 2019 – Džedajkon za vikend u Nišu

Druga po redu Konvencija popularne kulture, fantastike i digitalnih tehnologija – Džedajkon 2018, biće održana 29. i 30. decembra u Oficirskom domu u Nišu.

Bogat program obuhvatiće brojne izložbe, panele i takmičenja, a posebno mesto zauzeće gosti-izlagači i najveće cosplay takičenje do sada.

Program ovogodišnjeg Džedajkona biće podeljen na:

  • glavnu binu (SveMir stage) gde će centralno mesto zauzeti JediTalks kao i panel “Deca, roditelji i digitalna galaksija”;
  • Panel Room sa stručnjacima iz oblasti popularne kulture, književnosti i filma; i
  • “Never Grow Up” sala kojoj i samo ime kaže da će biti najzabavniji deo Konvencije!

Više o svemu ovome rekla nam je Ana Ubavić, gostujući u emisiji Cool presek kod Kristine Dimitrov, a njihov razgovor poslušajte u nastavku:

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *