Roman od kojeg će „Pedeset nijansi“ pocrveneti

Dablin strit tekstIzdavačka kuća Laguna čitaocima u Srbiji donosi još jedan svetski hit, roman „Dablin strit“, škotske autorke Samante Jang. Zadivljujuće strastven i opasno romantičan, roman „Dablin strit“ je očaravajuća priča o iskupljujućoj snazi ljubavi, ali istovremeno i roman od kojeg će „Pedeset nijansi“ pocrveneti.

U ovom ljubavnom romanu sa elementima erotike upoznajemo Džoslin. Prošle su 4 godine kako je usled tragičnih životnih okolnostinapustila Sjedinjene Države i počela iznova u Škotskoj, zakopavši tugu, ugušivši demone i odlučno nastavivši dalje kroz život ne vezujući se ni za koga. Njen samački život joj godi – sve dok se ne preseli u Dablin strit, gde će upoznati čoveka koji će joj iz temelja uzdrmati pažljivo čuvan svet.Brejden Karmajkl je navikao da dobija sve što poželi, i odlučan je da odvede Džoslin u krevet. Znajući koliko je zatvorena za nove veze, Brejden joj daje ponudu kojom će zadovoljiti njihovu snažnu uzajamnu privlačnost bez ikakvih obaveza.

Ali Džoslin prekasno shvata da Brejden želi više od strasti. Tvrdoglavi Škot želi da otkrije tajne… duboko skrivene u njenoj duši.

Samanta Jang je dvadesetšestogodišnja škotska spisateljica koja je 2009. diplomirala na Edinburškom univerzitetu. Završila je antičku i srednjovekovnu istoriju, što u suštini znači da voli starinu. Od februara 2011, Samanta sama izdaje tinejdžerske romane, koji su bestseleri na Amazonu. Napisala je četiri serijala ‒ deset romana i jednu novelu. „Dablin strit“je njen prvi korak u beletristici za odrasle.

Super radio u skladu sa svojom uređivačkom politikom zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, bez obaveze obrazlaganja takve odluke. Komentari ne predstavljaju stavove redakcije Super radia i privatno su mišljenje autora komentara. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže psovke, uvrede, govor mržnje kao i komentare koji se ne odnose na vest koja je komentarisana. Komentari koji sadrže linkove ka drugim sajtovima takođe neće biti objavljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *